Igen alapos és izgalmas írás!
"Azt szokták mondani, hogy a Z-sek digitális bennszülöttként folyton a telefonjukon lógnak. Nos, valóban géppel a kezükben nőttek fel, de amikor ilyeneket mondunk, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mi is ott voltunk, mi adtuk a telefont a kezükbe, és nekünk is gép volt a kezünkben: ott volt az asztalon a mobilunk, később az okostelefonunk, laptopon dolgoztunk a nappaliban vagy filmet néztünk rajta, és válaszoltunk az üzenetre, amikor úgy adódott.
A Z-s digitális bennszülött, de a példát a szüleitől leste.
Ettől még tény marad, hogy Z-s generációra leginkább a technológia, a számítógépes játékok, a mindent elöntő vizualitás és közösségi oldalak léte nyomta rá leginkább a bélyegét. A Z-s alapélménye, hogy van még egy esélye. Ha vesztettem, megnyomom itt ezt a gombot, és máris játszhatok újra. Ha nem érzem jól magam az egyik csapatban, belépek egy másikba, és ott folytatom. A világ nagy, s mindig van hely benne számomra, ha nem itt, akkor ott."
https://wmn.hu/wmn-life/49154-ertsd-meg-a-gyereked-
#gyermeklélektanAjánljuk még

"Hallgasd meg! A megélhetés biztosítása, a karriercélok megvalósítása, a háztartás egyben tartása óriási terheket tud róni a szülőkre a gyereknevelés mellett. Fontos azonban, hogy a hétköznapi mókuskerékbe...

További érdekes kategóriák:

  #Kirándulás,   #Színház,   #Koncert,   #Felfedezés,   #Kiállítás,   #Foglalkozás
copyright © 2017 - 2019 Budapest BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.