Igen alapos és izgalmas írás!
"Azt szokták mondani, hogy a Z-sek digitális bennszülöttként folyton a telefonjukon lógnak. Nos, valóban géppel a kezükben nőttek fel, de amikor ilyeneket mondunk, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mi is ott voltunk, mi adtuk a telefont a kezükbe, és nekünk is gép volt a kezünkben: ott volt az asztalon a mobilunk, később az okostelefonunk, laptopon dolgoztunk a nappaliban vagy filmet néztünk rajta, és válaszoltunk az üzenetre, amikor úgy adódott.
A Z-s digitális bennszülött, de a példát a szüleitől leste.
Ettől még tény marad, hogy Z-s generációra leginkább a technológia, a számítógépes játékok, a mindent elöntő vizualitás és közösségi oldalak léte nyomta rá leginkább a bélyegét. A Z-s alapélménye, hogy van még egy esélye. Ha vesztettem, megnyomom itt ezt a gombot, és máris játszhatok újra. Ha nem érzem jól magam az egyik csapatban, belépek egy másikba, és ott folytatom. A világ nagy, s mindig van hely benne számomra, ha nem itt, akkor ott."
https://wmn.hu/wmn-life/49154-ertsd-meg-a-gyereked-
#gyermeklélektanAjánljuk még

Ha első pillanatra nem is éli át a gyermek, valóban neki is jobb, ha rend van a gyermekszobában és a rendcsinálásban pedig neki is része van.
"Az esti rendrakás segít elvezetni bennünket a le...


További érdekes kategóriák:

  #Felfedezés,   #Színház,   #Látnivalók,   #Rendezvények,   #Kiállítás,   #Koncert
copyright © 2017 - 2018 Budapest BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.